De jeugd van Miamtoca pakt de draad weer op en begint met de repetities voor het familie toneelstuk ‘Gewoon lekker vies’.

Het is een gezellig familiestuk waar iedereen kan meegenieten van de viezigheidslessen in Huize Smedt. Kinderen gaan daar naar toe omdat ze weer ‘gewoon’ moeten worden. Gewoon vies van het buitenspelen, gewoon neuspeuteren en gewoon rommel maken.

Samen met vier volwassen leden spelen er tien jeugdleden. Op zaterdag 7 september om 19.30 uur en op zondag 8 september om 14.30 uur. De voorstellingen vinden plaats in de ‘kleine’ zaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Per voorstelling zijn er 100 kaartjes beschikbaar. Vanaf maandag 19 augustus zijn deze in de voorverkoop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill en een kaartje kost € 5,00.

Meer weten over Miamtoca? Volg de vereniging op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..