De vakanties zitten erop of lopen ten einde. Tjesus wat was het warm of zeg maar gerust heet. Ook in Hotel Hommelus liep de temperatuur op tot tropische hoogten: niet alleen vanwege het weer, maar ook door alle spanningen en onrust die ontstaat tussen de gasten en directie.

Gasten die klagen over onhygiënische taferelen, rupsjes, pissebedden en slakken die zich in het hotel nestelen. De directie weet dan ook niet wat die ermee aan moet, zeker nu ook nog het bericht is gekomen dat in het hotel een incognito controleur verblijft, die nota bene komt toezien of hun hotel voldoet aan de service en hygiëne!

De hoteldirectie ziet nu in iedere hotelgast een potentiële controleur, wat weer leidt tot spanningen. Ze hopen maar dat het bij die controleur blijft en dat er verder geen rare dingen gaan gebeuren. Over dit laatste durf ik geen uitspraak te doen!

Ik zal u in de aankomende periode op de hoogte houden.

Als u ècht meer wilt weten, kom dan op vrijdag 25 of zaterdag 26 oktober kijken naar musical “Hotel Hommelus” in gemeenschapshuis De Jachthoorn te Sint Hubert (aanvang 20.00 uur).

Deze musical wordt onder meer mogelijk gemaakt door: Matt Verbeeten Audio, Autoservice Sint Hubert, Bakkerij Manders Mill, Robert Graat Hoveniers en Infraway B.V.