We spelen als toneelvereniging Miamtoca op zaterdag 7 september en zondag 8 september a.s. De voorstellingen worden gespeeld in C.C. Myllesweerd te Mill.

Op zaterdagavond 7 september begint de voorstelling om 19.30 uur. Op zondagmiddag 8 september begint de voorstelling om 14.30 uur. Een entreebewijs kost € 5,00 p.p. en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn.

In dit artikel en het artikel van volgende week stellen we de cast aan u voor.

De jongste van het stel is Roos Vlaar. Roos speelt Jorien, is al wat langer in huize Smedt en vindt het heerlijk om vies te zijn. Ze heeft duizend-en-een plannen maar deze eindigen vaak met; kak, ik weet niets meer.

Teun Peeters is Mats, een neuspeuteraar die het heerlijk vindt om buiten te slapen maar als het spannend wordt kruipt hij veilig in zijn eigen bed. Hij kent al een heleboel vieze woorden!

Bram van Roosmalen speelt Tom, vriend van Mats, kauwgombellenblazer eerste klas. Hij is er trots op om een viespeuk te zijn. Is actief en vol ideeën. Met zijn petje is Bram een herkenbare verschijning.

Amy Manders speelt Dominique Römer, met een umlaut op de O. Zij vindt huize Smedt maar een vieze bende. Ze oefent wel heel hard om zonder zeep een gewoon kind te zijn.

Noah Peeters zien we als Boudewijn van de Bogaerde, met AE, op het toneel verschijnen. Hij probeert zolang mogelijk netjes te blijven. Boudewijn vindt het vreselijk om ook maar iets aan te raken wat niet schoon is.

Sanne Verheijen is een ook een nieuw gezicht bij Miamtoca. Ze is de derde dame van het actiecomitee. Vindt alles heel spannend, moet voortdurend plassen en wil eigenlijk helemaal niet. Ze komt heel even in opstand tegen de bazige mevrouw Dijkstra maar niet voor lang.

Sil Lucassen staat voor de vierde keer op het toneel. Hij is deze keer een bijzondere verschijning en woont al heel lang in huize Smedt. Hij kan er niet tegen als er zoveel rommel en viezigheid is in huis. Hij begint op te ruimen. En dat valt op.