Foto: Cockie Kremers

Het belooft weer een feest te worden voor groot en klein, de kermis in Mill. Net als vorig jaar sluiten de cafés in Mill de eigen deuren en exploiteren ze gezamenlijk 3 feestlocaties in het centrum van Mill.

De uitbaters van ’t Heike, ’t Centrum, ’t Lagerhuis, de Winkel, Libre en Royal verzorgen samen met d’n Buurman, Plaza de Frietkraam en 0485events de kermisfeesten van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 september. Toegang alle dagen en alle locaties gratis.

3 feestlocaties

Er zijn ook dit jaar weer drie feestlocaties. Van vrijdag- tot en met zondagavond is er voor de jeugd een muziekprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd. Een sfeervol speciaal bier, buurt en feestcafé onder de naam Kermisterras is te vinden bij de groenstrook naast de kerk en op het kerkplein staat een grote feesttent. Overal zal (live)muziek en entertainment te vinden zijn wat alle dagen gratis toegankelijk is.

Opening en vuurwerk

De officiële opening van de kermis zelf is zaterdag door de burgemeester samen met de jeugdgemeenteraad. Dat direct na het mini-concert van muziekvereniging St. Willibrord wat om 18.00 uur start op de botsautobaan. Tot 20.00 uur is ook clown Desalles op de kermis aanwezig. Op dinsdag wordt de kermis met een vuurwerkshow afgesloten. Dit om 22.00 uur in het Aldendrielpark.

Kermisradio

Bij de Lokale Omroep Mill is zondag (15 september) tussen 12.00 uur en 14.00 uur Kermisradio te horen. Corné Kremers en Thijs vd Heuvel brengen dan iedereen in de juiste kermissfeer met kermismuziek. Ook geven zij 10 keer een zakje attractiemunten weg namens het Ondernemers Collectief Mill. Via een rebus in De Neije Krant van 30 augustus en van deze week (13 september), maakt iedereen kans op die attractiemunten. Luisteren dus!

Muziekprogramma Kermis Mill 2019

Vrijdag 13 september
Kerkplein v.a. 20.00u
- One Shot
- DJ Benzel
Myllesweerd v.a. 21.00u
- Smèrrig Diskjochies
- FeestDJ Remco
(Kermis en kermisterras gesloten op vrijdag)

Zaterdag 14 september
Kerkplein v.a. 20.00u
- Velvet Roses
- DJ Silsation
Myllesweerd v.a. 21.00u
- DJ Daani
- FeestDJ D'Jroen
Kermisterras open vanaf 18.00u

Zondag 15 september
Kerkplein v.a. 17.00u
- Black Cadillac
- FeestDJ Joost
Myllesweerd v.a. 21.00u
- Jailhouse Jimmy
- FeestDJ Drace
Kermisterras open vanaf 13.00u
- René Goossens

Maandag 16 september
Kerkplein v.a. 19.00
- De Heeren Van
- FeestDJ Joost
Kermisterras open vanaf 14.00u
- Conny & Ilse

Dinsdag 17 september
Kerkplein v.a. 19.00u
- 3Cover
- DJ Benzel
Kermisterras open vanaf 14.00u

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Kermis Mill!