Nog tot zondag 22 september kan iedereen weer inschrijven voor de dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill. Ondertussen zijn er al 60 deelnemende teams met totaal bijna 800 deelnemende teamleden.

De quizavond is zaterdag 5 oktober en vrijdag 11 oktober is de prijsuitreiking. Deze gratis toegankelijke feestavond in Café Zaal Royal in Mill start om 20.30 uur en de muzikale omlijsting is in handen van René Goossens.

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut zal zaterdagavond 5 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill het vragenboekje ophalen. Net als voorgaande jaren zijn er 11 verschillende rubrieken, maar wel een aantal nieuwe in vergelijking met vorige keren. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij ‘t Lagerhuis. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 11 oktober zal in café Royal aan de Kerkstraat vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Meer weten?

Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut, www.zuukutmaruut.nl of zie www.beleefhetinmill.nl.