Op zaterdagavond 2 november organiseren Scouting Mill met ondersteuning van Stichting Activiteiten Mill weer Halloweentochten. Net als voorgaande 2 edities, is de start hiervan bij Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill.

Vanaf 17.30 uur zijn er tochten voor de kleinere liefhebbers, elke 5 minuten start er een groepje. Vanaf 19.30 uur start er elke 10 minuten een groepje voor de engere griezeltochten. Deelname is helemaal gratis.

Gezocht

De routes voor zowel de kleine als grotere tocht, die in Mill-West en de Brugse Berg worden gehouden, moeten nog worden vastgesteld. Vandaar dat het mogelijk is om uw adres als post aan te melden. Het gaat hierbij om zowel een aanbel-adres voor de kleinere kinderen waarbij u ze dan trakteert op wat lekkers als voor de engere griezeltocht. Ook als u op een andere locatie dan uw eigen adres een post in zou willen richten, hoort de organisatie graag van u. Op deze manier kunnen zij net als voorgaande jaren weer zorgen voor Halloweentochten met tal van (griezel)posten.

Contact

Wilt u zich aanmelden als aanbel-adres en of griezelpost op zaterdagavond 2 november? Laat dit dan voor 7 oktober weten. Hierna worden de routes vastgesteld voor de Halloweentochten in Mill-west en de Brugse Berg. Geef uw adres door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tel. 0485-325634.