De duomarathon vond dit jaar plaats op 22 september jl. Aan het weer lag het dit jaar niet: het was heerlijk warm en zonnig.

Op verschillende plekken werden de duo-marathonners muzikaal onthaald. VoiceMill was dit jaar ook weer van de partij en wel in het prachtige natuurgebied de Maurik. We hebben afwisselende, vrolijke nummers ten gehore gebracht en aan de voorbij fietsende en rennende deelnemers te zien, konden ze dat wel waarderen. Zo hadden meerdere deelnemers nog energie om enthousiast mee te dansen op het nummer ‘Let’s dance’ van Justin Timberlake: super om te zien! En een van onze eigen koorleden bleek nog genoeg lucht te hebben om een liedje om met ons mee te zingen om daarna weer vol goede moed de marathon te vervolgen: complimenten!

Dit was tevens ons eerste optreden na de vakantiestop en de dirigente, de koorleden en de muzikanten gooiden hun hele ziel en zaligheid er weer in. Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 worden er ook weer verschillende optredens gepland. Een van die optreden waar VoiceMill naar toe werkt, is het concert in het voorjaar in verband met ons 15 jarig bestaan. Hierover berichten we ongetwijfeld nog!

VoiceMill is het afgelopen jaar weer opnieuw gegroeid en er zijn verschillende nieuwe leden toegetreden tot ons koor. Heb je ook interesse: aarzel niet en sluit je bij ons aan. Zeker mannen zijn meer dan welkom om een keer te komen luisteren. Wij repeteren op de donderdagen in Myllesweerd van 20.00 -22.00 uur.

Meer informatie vind je tot 1 oktober via www.voicemill.nl of na 1 oktober via www.koorvoicemill.nl. We zijn nl. hard bezig om onze website in een nieuw jasje te steken. Maar je kunt ons uiteraard ook bellen via 065501418.