Een laatste rustplaats in de natuur. Steeds meer mensen kiezen voor zo’n eigen plek voor altijd, in de rust en ruimte van de natuur.

Wat zijn de mogelijkheden bij een afscheid in de natuur? Hoe zorg je dat het echt een persoonlijke uitvaart wordt? Op de inspiratiedag ‘Afscheid in de natuur’ krijgen bezoekers antwoorden op deze en andere vragen. Deze dag vindt plaats op vrijdagmiddag 4 oktober, op natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk.

De inspiratiedag is een initiatief van Natuurbegraafplaats Maashorst in samenwerking met DELA, Van Lith Uitvaartzorg, Van Tilburg Uitvaartzorg, Van Lokven Uitvaartzorg, Claassen Uitvaartzorg, Levatio Uitvaartzorg, Fiore Uitvaartzorg, Tempus Uitvaartzorg, Natuurlijk afscheid, Rens de Peijper -thanatopraxie, Beerenberg Kisten, Gonnie Helfrich Uitvaartfotografie, Jozef Wiegers - mandenvlechter, Snuf en Shoe Flowers, en Noud Bongers voor de muzikale omlijsting. Allen zijn aanwezig voor informatie en het beantwoorden van vragen. Wat zijn de ‘trends’ in uitvaartland, wat zijn de vele mogelijkheden rond een persoonlijk afscheid in de natuur? Ook vinden bezoekers er informatie over afscheidsfotografie, kisten, manden, kleden, urnen en andere zaken die komen kijken bij een afscheid en begrafenis.

Bezoekers van deze dag kunnen de rust en de ruimte van natuurbegraafplaats Maashorst zelf ervaren. Medewerkers van de natuurbegraafplaats zijn uiteraard ook aanwezig.

Informatiemiddag ‘Afscheid in de natuur’
Vrijdag 4 oktober 2019
14.00 - 18.00 uur
Natuurbegraafplaats Maashorst
Franse Baan 2
5374 RS Schaijk