Zondag 6 oktober vindt in de Evenementenhal van City Resort - Hoogveldseweg 1 5451 AA - Mill van 11.00-17.00 uur de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats. Een van de grootste hobby -vrije tijds beurs in Zuid Nederland.

Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s - verzamelingen of andere liefhebberijen. Er is volop gratis parkeergelegenheid. De beurs is een en al dynamiek en staat in het teken van beleven, genieten, proberen en ervaren.

Beurs Hobby DoeWat is als geen ander een beurs voor de hele familie! Of u nu op zoek bent naar ideeën om kaarten te maken of interesse heeft in schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of modelbouw. Laat u voorlichten .Bent u op zoek naar nieuwe creatieve hobby mogelijkheden, de spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker kijken in een van de vele workshops. De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, jong en oud. De beurs breed is opgezet; er is een grote variatie.

Het gaat er altijd gezellig aan toe, vooral ook op het ontmoetingsplein met zijn eigen horecavoorziening. Gewoon teveel om op te noemen, je moet gewoon maar eens komen kijken. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.”