René Goossens

Zaterdagavond 5 oktober is er op initiatief van Stichting Activiteiten Mill voor de 3e keer een dorpsquiz. Onder de naam Zuuk ut mar uut zullen die avond bijna 800 inwoners die deel uitmaken van totaal 60 teams een avond bezig zijn.

Er zijn vragen en opdrachten die men thuis op kan lossen, maar ook zal men de straat op moeten om zaken na te kijken. Daarnaast is er een geheime opdracht, waarvoor van elk team een vertegenwoordiger om 20.30 uur naar Grandcafé ’t Lagerhuis moet komen. Gezien de ervaring van voorgaande edities, zal dit alles zorgen voor veel beweging in Mill en ook het telefoonnetwerk en internet zal extra belast gaan worden.

Quizavond

Het begint allemaal zaterdagavond 5 oktober om 19.00 uur. Dan kan van elk team iemand bij ’t Lagerhuis de map met vragen en opdrachten ophalen. Dit kan tot uiterlijk 19.30 uur. Vervolgens doen de teams er goed aan om op hun speeladres eerst de map goed door te nemen, wellicht rubrieken te verdelen maar ook goed op te letten wat er allemaal moet gebeuren. Uiterlijk 23.30 uur moet namelijk de map weer compleet worden ingeleverd bij ’t Lagerhuis.

Feestavond

Na het inleveren van de map kan men uiteraard lekker borrelen en napraten in ’t Lagerhuis. Maar de officiële prijsuitreiking is vrijdagavond 11 oktober in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Deze is voor alle deelnemers gratis toegankelijk. Naast de bekendmaking van de winnaar, verdere uitslag en wat oplossingen van vragen en opdrachten, is er volop ruimte voor buurten en feesten. Muzikale omlijsting is namelijk in handen van René Goossens. Deze feestavond start om 20.30 uur, kom op tijd, want het officiële gedeelte van de avond start al om 21.00 uur.

Let op

Deelnemers aan Zuuk ut mar uut en overige belangstellenden, doen er goed aan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut goed in de gaten te houden. Like deze dus en check deze regelmatig, dan...