Op 27, 28 en 29 september 2019 heeft het 56e sportweekend weer plaatsgevonden. Met ongeveer 109 scouts en explorers uit Langenboom, Deurne, Overloon, Ewijk, Cuijk en natuurlijk Mill hebben we er weer een erg gezellig en (bijna) droog weekend van gemaakt.

De prijswinnaars bij de individuele sporten zijn: 10 jarigen: Guus Hendriks uit Langenboom; 11-jarigen: Koen Aben uit Mill; 12-jarigen: Stijn van den Heuvel uit Overloon; 13-jarigen: Banya Wit uit Overloon; 14-jarigen: Xander Burgers uit Mill; 15-jarigen: Arif Deramam uit St. Jozef; 16+-jarigen; Luuk Pastors uit Overloon.

Hierna was het tijd om te eten. Wij willen Ivan Keijzers van Catering van Ivan uit Mill bedanken voor het kosteloos klaarmaken van ons ontzettend lekkere eten. We hebben ervan genoten.

‘s Avonds zijn de jeugdleden op pad gegaan om de speurtocht van 10 kilometer te lopen met natuurlijk meerdere oversteken over het water. De patrouille die hierbij het snelste was en de meeste vragen juist had beantwoord zijn de Koala’spunt en Vos uit Overloon. Zondagochtend hebben we afgesloten met het spel levend bingo. Het was weer een gezellig en sportief weekend. Op naar het 57e sportweekend! Bedankt allemaal voor jullie komst.