Er is van alles aan de hand in het hotel van de twee zussen. Zo heeft het hotel een deftige stel als gast.

Ook zij hebben de prachtige omgeving ontdekt: terwijl “mevrouw de kakmadam” bij aankomst in het hotel vooral aan het klagen was, lijken zij en haar man elkaar na een wandeling in de omgeving weer helemaal gevonden te hebben: alles is koek en ei. Wat is er toch aan de hand?

Toch blijft de sfeer in het hotel gespannen. De vergeetachtigheid van de ene zus en de nonchalantheid van de andere zus dragen niet bij aan een goede sfeer. Zou die vreemde dame met die rare kleren, glazen bol en haar toekomstvoorspellingen er iets mee te maken hebben?

De enige gasten waar we eigenlijk weinig van horen, is het stel dat hun 40-jarige huwelijk viert in Hotel Hommelus. Maar wat niet is, kan nog komen!

Hoe dit allemaal verloopt, kunt u zien en horen tijden de uitvoering van musicalgroep DèDieDèDoen op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober a.s. in Gemeenschapshuis De Jachthoorn te Sint Hubert, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.15 uur).

Kaarten zijn t/m 24 oktober in de voorverkoop te verkrijgen bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn en online te bestellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegangsprijzen in de voorverkoop bedragen €9 en voor kinderen t/m 12 jaar €6. Op de dag van de uitvoering en bij de ingang aan de kassa kosten de kaarten €10 resp. €7.

De musical wordt onder meer mogelijk gemaakt door: Matt Verbeeten Audio, Autoservice Sint Hubert, Bakkerij Manders Mill, Robert Graat Hoveniers, Infraway B.V. en Delicious 4 you.