Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat het voortbestaan van Hotel Hommelus op losse schroeven staat.

In eerdere berichten omtrent het hotel werd al duidelijk dat er vanalles mis gaat in het familiehotel met een historie dat vele generaties teruggaat. Van onze bron hebben we vernomen dat er een diefstal heeft plaatsgevonden. Er zou een parelketting van niet geringe waarde zijn gestolen. De slachtoffers betreffen een ouder stel dat in het hotel verblijft ter ere van hun 40 jarige huwelijk. Dit is al de tweede grote tegenslag dat het stel moet verwerken tijdens hun korte verblijf. Zo bleek hun hotelbed niet bestand te zijn tegen vermeende passionele akties van de bruidegom. De twee zussen zijn dan ook ten einde raad.

De verwachting is dat zaterdag(avond)26 oktober 2019 het doek valt voor Hotel Hommelus.

Hoe dit allemaal afloopt, kunt u zien en horen tijden de uitvoering van musicalgroep DèDieDèDoen op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktobert a.s. in Gemeenschapshuis De Jachthoorn te Sint Hubert, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.15 uur).

Kaarten zijn t/m 24 oktober in de voorverkoop te verkrijgen bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn en online te bestellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Toegangsprijzen in de voorverkoop bedragen €9 en voor kinderen t/m 12 jaar €6.
Op de dag van de uitvoering en bij de ingang aan de kassa kosten de kaarten €10 resp. €7.

De musical wordt onder meer mogelijk gemaakt door: Matt Verbeeten Audio, Autoservice Sint Hubert, Bakkerij Manders Mill, Robert Graat Hoveniers, Infraway B.V. en Delicious 4 you.