Na het grote succes van de thema-avond over “het puberbrein” in Langenboom en in Zeeland vindt op woensdag 30 oktober een vervolgavond plaats.

Behoefte aan meer informatie over social media en over hoe om te gaan met het media gebruik door je pubers, bleek uit inventarisatie van de bezoekers in zowel Zeeland als Langenboom groot te zijn.

Deze avond wordt verzorgd door Fabriek69 in opdracht van zorgcoöperatie Zeeland en Langenboomse Zorg Centraal (LZC) die hierin de samenwerking hebben opgezocht.

Laat je door de experts van Fabriek69 meenemen in de wereld van liken, skypen, Insta, taggen, (re)tweeten, sexting, webcamseks, Snapchat, porno, sextortion, dating etc. Een inspirerende, prikkelende en praktische avond over social media en alles wat daar mee te maken heeft. Er is de mogelijkheid tot veel vragen stellen en discussie. Binnen sociale media zijn veel “trends” en alles gaat heel snel. Hierin participeren de kinderen/jongeren en hier zullen we als ouders, begeleiders, leerkrachten enz. ook iets over moeten weten om met de kinderen/jongeren in contact te blijven. Ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten en andere opvoeders en professionals die zich betrokken voelen bij onze jeugd, meld je aan!!

Datum: 30 oktober 2019
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Plaats: Ambianz Zeeland
Toegang: gratis

Aanmelden:
Voor Langenboom: Paul Vogels, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor Zeeland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.