Ko is met zijn 20 jaar één van de jongste ondernemers in het Land van Cuijk; tijdens de Hogeschool voor Business startte hij 1 jaar geleden zijn eigen bedrijf Innovation4you.

Met zijn kennis van Virtual Reality, het maken van 360 graden beelden en de ervaring in sales bedacht Ko, naast zijn andere zakelijke VR mogelijkheden een concept waarin vriendengroepen, families of bedrijven tegen elkaar kunnen spelen in een andere (schijn)wereld. Deze zomer heeft hij zijn eerste VR Room geopend op de Kasteel Tongelaar.

Virtuele werkelijkheid of schijnwerkelijkheid (in het Engels virtual reality, afgekort: VR) simuleert een omgeving via 3D beelden met een computer om de gebruiker via diverse zintuigen onder te dompelen in een bijzondere ervaring. De meeste VR-omgevingen zijn visueel en auditief, via de speciale brillen en geluid.

Escape Room in de torenkamer

Je bent vast al bekend met het concept ‘escape rooms’, waarin je met een team door slim puzzelen en opdrachten uitvoeren de kamer binnen een bepaalde tijd moet proberen te verlaten. In de VR Room gaat dat net wat anders. Zodra je de headset op hebt betreed je een volledig gesimuleerde omgeving waar je zelf interactie mee hebt. Laten jullie elkaar ontsnappen? Teamwork is hét codewoord! Een spannend avontuur dat je aangaat met je vrienden, familieleden of collega’s.

In de VR Room op Tongelaar kun je ook tegen elkaar racen in een echte Formule 1 Playseat en is er een spel waarin je een spannende uitdaging met jezelf aangaat.

Smaakmakers Mill

In samenwerking met Hans van der Steijn en Emil Minten van Smaakmakers Mill (uitbaters van het kasteel) bedachten de jongens verschillende arrangementen voor een avondje of middagje uit met vrienden, familie of collega’s. Of als ontspanningsmoment in je zakelijke sessie.

Je kunt je nu inschrijven voor de VR Experience met je vrienden of familie tijdens één van de drie avondvullende programma’s op 3, 15 en 29 november. Je krijgt dan de complete VR beleving: de Escape Room, Racing en een spannende ervaring, inclusief hapjes en drankjes.

De datums worden vaak vernieuwd, maar ook aanvragen zijn altijd welkom.

Voor info over VR toepassen binnen uw bedrijf en aanvragen naar andere datums kun je een mail sturen naar Ko: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een kijkje nemen en direct reserveren op www.innovation4you.nl.