Woensdagavond 30 oktober organiseert AB’90 een achterbanbijeenkomst voor haar leden in het atelier van Bert Verweijen aan de Leeuwerikstraat 96 in Mill.

Centraal op de agenda staat het onderwerp: de ambtelijke en bestuurlijke toekomst van onze gemeente. Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis nemen naar verwachting op maandag 28 oktober een belangrijk besluit, dat impact heeft op onze gemeente en vooral op de gezamenlijke ambtelijke dienst CGM.

AB’90 vindt het een gemiste kans dat de CGM-organisatie of een andere meer intensieve vorm van samenwerken met Grave en Cuijk, (nog) niet als serieuze mogelijkheid door de Cuijkse gemeenteraad is meegenomen.

AB’90 volgt de ontwikkelingen in de regio uiteraard al jaren op de voet en weegt de verschillende mogelijkheden aan de hand van gerichte kaders, zoals bestuur dicht bij de inwoners, kwaliteit van dienstverlening en financiën op orde met sluitende begroting. Wanneer een of meer van deze kaders veranderen, bespreken we met de AB’90-achterban de opties en alternatieven in het algemeen belang van onze inwoners.

AB’90 bespreekt deze, voor de toekomst van onze gemeente belangrijke ontwikkelingen, graag met haar leden om zo overwogen en breed gedragen vervolgstappen te kunnen zetten.

Meer weten of aansluiten als lid van Algemeen Belang ’90? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..