“Heksensnot en slangenpoep offers voor de geesten geef ons snoep”. Met deze spreuk zijn de kinderen jaren langs de deuren gegaan. Dit jaar vindt het feest in de Tweesprong plaats. Geen tocht maar een Halloweenbal. De Tweesprong wordt omgetoverd in het halloweenthema.

Alles is er op gericht om samen een leuk en gezellig halloweenfeest te vieren. De DJ’s JIS & ADRIAAN zullen zorgen dat de sfeer er goed in zit. In het begin voor de kleinsten speciaal kinderdisco. Natuurlijk met de bekende dansjes maar ook leuke spellen zoals mummie rollen. Later op de avond wordt het aangepast aan de oudere jeugd.

Hou je niet van disco? Geen probleem. Op deze avond is er van alles te doen, van spookdarten tot skeletvoetbal of bezoek de waarzegster. Heb je meer lef?? Dan is de grimeerhoek iets voor jou. Van wonden tot littekens. Voor de ouders zijn er hangtafels om lekker te chille.

Wij verwachten iedereen in de “mooiste” halloween kostuums. Met natuurlijk een leuk prijsje voor degene die het mooist verkleed/geschminkt is. Consumptiekaarten van €3,- en €5,- zijn verkrijgbaar.

Speciaal voor de oudste jeugd om 21.30 uur Dracula’s Diner: Voor de echte die hards de mogelijkheid om bij Dracula aan de tafel aan te schuiven. Van drakenbloed tot...! Wie durft alles op te eten?

Datum: Vrijdag 1 november van 18.30 uur tot 22.00 uur
Locatie: De Tweesprong Dennendijk 8 Langenboom
Toegang: Gratis, iedereen welkom