Op zaterdag 14 december 2019 zal door de Millse muziekvereniging St. Willibrord in samenwerking met combo en zang het 2-jaarlijks PROMSconcert worden gepresenteerd in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill.

Dit jaar is het thema “Dreams & Fantasy” in een zeer gevarieerd programma gebundeld en zal aan een breed publiek worden gepresenteerd. De voorbereidingen voor deze grootse muziekuitvoering zijn inmiddels in volle gang en er wordt volop gerepeteerd door het harmonieorkest voor de eigen muziekstukken, met combo, zang en voice-over. Er wordt hard gewerkt aan het decor en met de finishing touch van professionals met licht en geluid kan men uitzien naar een schitterend concert.

Het thema “Dreams & Fantasy” zal u uitnodigen om nu al te gaan dromen of fantaseren over deze uitvoering van het PROMSconcert. Zijn het allemaal sprookjes, is het een groot fantasieverhaal en mogen we nog ergens van dromen?

We gaan het op 14 december a.s. allemaal horen en zien. Bent u er ook bij?

Tickets á € 15,00 (inclusief consumptie), zijn vanaf 14 oktober te koop bij PRIMERA Schipperheijn, Schoolstraat 39 en aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 1 in Mill.

Wees er snel bij want op is op!