Vorig weekend heeft musicalgroep DèDieDèDoen onder grote belangstelling haar twaalfde uitvoering ten tonele gebracht in gemeenschapshuis De Jachthoorn te Sint Hubert. Dit gebeurde onder regie van Henny Verschuren.

Hotel Hommelus, dat gerund werd door twee zussen, geholpen door een schoonmaakster, werd met sluiting bedreigd. Het werd de zussen niet gemakkelijk gemaakt!

Zo wilde de schoonmaakster een relatie aangaan met een gast, die een nogal vreemde snuiter was: hij was dol op alles wat pootjes en vleugeltjes had: zijn hele hotelkamer zat en stond er vol mee, met alle gevolgen van dien voor rest van hotel. Van een echtpaar dat het 40 jarige huwelijk vierde, was een parelketting gestolen. Ook verbleef er een kakmadam met haar man, die overal wat op aan te merken had. Er waren twee vriendinnen, de één chagrijnig, de ander vond alles gezellig. En er was een dame die zich deed voorkomen als waarzegster die de hele tijd in haar glazen bol zat te kijken, maar dat bleek achteraf toch anders in elkaar te steken. Al met al veel chaos en hilariteit.

En dat allemaal afgewisseld met liedjes/muziek door de elf spelers op het podium, de live band en de achtergrondzangeressen.

Het publiek heeft genoten van een zeer geslaagde uitvoering op vrijdag en zaterdag. Na afloop van beide avonden werd gezellig nagepraat onder genot van een drankje.

Leden van DèDieDèDoen willen iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om deze happening tot een succes te brengen.

De musical werd onder meer mogelijk gemaakt door: Matt Verbeeten Audio, Autoservice Sint Hubert, Maarten Manders de echte bakker Mill, Robert Graat Hoveniers, Infraway B.V. en Delicious 4 you.

Musicalgroep DèDieDèDoen te Sint Hubert