Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill de handen ineen om gezamenlijk een inspirerende kerstshow te organiseren.

Ieder laat op hun eigen vakgebied zien welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van kerst 2019. Hiermee brengen zij iedereen in de juiste sfeer voor de komende feestmaand.

Christmas together

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november organiseren zij Christmas Together. Gedurende deze dagen kunt u bij de 3 deelnemende ondernemingen kennis gaan maken met de nieuwste trends, kleuren en materialen op het gebied van kerstartikelen, bloemen, sieraden, tassen en woonaccessoires. Bij Onder de Kersenboom hoort en ziet u ook meer over woon- en groendecoraties. Op alle locaties is er uiteraard een hapje en drankje verkrijgbaar.

Goodie-bag

Als u gedurende Christmas together bij zowel Berends Bloemsierkunst als bij Buitengewoon Kado wat koopt voor minimaal 9,50 euro dan ontvangt u een goed gevulde goodie-bag gratis. Tevens krijgt u een tegoedbon voor een gratis kopje koffie met een kersenbonbon bij Onder de Kersenboom. Naast al deze gratis producten, zijn er tal van speciale aanbiedingen en acties.

Openingstijden

  • Vrijdag 8 november van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag 9 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 10 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zie voor meer informatie ook hun Facebookpagina’s en websites www.berends.nl, www.buitengewoonkado.nl en www.onderdekersenboom.nl.