Foto: Cockie Kremers

Woensdagavond 27 november zijn ondernemers weer welkom bij OCMill Herfstgasten. Het Ondernemers Collectief Mill organiseert deze ondernemersnetwerkavond in TV-setting deze keer in café Libre aan de Langenboomseweg in Mill.

Inloop is vanaf 20.00 uur, het programma en de opnames start om 20.30 uur. Aanmelden om hierbij aanwezig te zijn kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzet

Tijdens Lente- en Herfstgasten praat Corné Kremers met de meest uiteenlopende ondernemers. Gesprekken gaan over het ondernemen in het algemeen, maar ook over hoe men begon, waarom men ondernemer werd en waar de uitdagingen zitten. Uiteraard komen ook toekomstplannen en hoe deze te realiseren aan de orde. Tussen al deze gesprekken door is er live (akoestische) muziek en is er volop de mogelijkheid met andere ondernemers te praten en netwerken.

Programma Herfstgasten 27 november 2019

Muzikale omlijsting: Double Dutch - Frans Duijnstee en Peter van de Weem

Gasten:

  • Rieany Janssen en Jan Hendriks (ex-Millenaar en gitarist Doe Maar) van Rienne va Plus;
  • Anita en Rowan van Gemert van Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei;
  • Cindy Willems van Birth Day Geboortefotografie;
  • Edwin Thoonen en Marco Hendriks van TOP-Beveiliging;

Meer

Belangstelling als ondernemer ook aan te sluiten bij het Ondernemers Collectief Mill of weten wat OCMill zoal doet? Tel. 0485-325634, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.ocmill.nl.