De eerstkomende grote activiteit is de Kerstviering op dinsdag 17 december in Myllesweerd. Het inschrijfformulier komt in de ONS van december en niet zoals foutief is vermeld in november. Schrijf dan tijdig in want vol is vol.

Op dinsdag 22 oktober hebben we de laatste fietstocht van 2019 gehouden. Het was goed weer en dus een grote belangstelling. We hebben het seizoen gezellig afgesloten met een etentje om 17.00 uur in zaal Royal. Broer en Ineke hadden weer gezorgd voor een voortreffelijk lopend buffet waarvoor onze hartelijke dank. Met 44 personen hebben we er van genoten. Adriaan heeft nog even het seizoen doorgenomen, welk zonder stukken is verlopen en geen afgelastingen vanwege slecht weer. Ook dankte hij Gerrit v. Hout en Tien Weren die alle tochten uitzetten. Hopelijk volgend jaar weer.

Op 25 oktober stond de traditionele herfstmaaltijd op de agenda van KBO Mill.Zoals gebruikelijk bij ’t Centrum, maar nu met de nieuwe eigenaren. Er was weer maximale belangstelling voor dit gezellig en lekker samenzijn.

De organisatie is altijd in handen van Marietje, maar i.v.m. een kleine vakantie had ze de uitvoering overgedragen aan Toos Lange, die haar op een uitstekende manier vervangen heeft.

Annie Peels bracht tussen de gangen door twee leuke en (zoals ze zelf zegt) beetje ondeugende anekdotes! Iedereen genoot er zichtbaar van.

De hazenpeper of stoofpotje die geserveerd werden, met hulp van Sjaak op de achtergrond, beviel erg goed. En, samen met een lekker drankje en een lekker toetje, was het een groot succes.

Zodanig, dat het zeker voor herhaling vatbaar is. In het voorjaar hebben we eerst de aspergemaaltijd, maar de herfstmaaltijd voor volgend jaar staat al genoteerd op vrijdag 6 november 2020.