Nog meer meest gestelde vragen: Hoe gaan jullie dat doen: nog leuker, spannender en gezelliger?

Leuker?

We bedenken vragen die nieuwsgierig maken naar het antwoord. Waarvan het interessant is om te weten of gewoon heel leuk, of leerzaam. En om te kunnen laten zien dat jij/jullie het antwoord weten. Voor elk wat wils, voor jonge en ook voor oudere deelnemers, voor mannen en vrouwen. We gaan de vragen weer verdelen over een aantal categorieën, zoals: entertainment, terugblik 2018, natuur&klimaat, hersenkrakers, lifestyle, sport, politiek. Iedere categorie bestaat uit 8 vragen waarvan er 2 betrekking hebben op Langenboom. We zullen veel gebruik maken van mooi beeld- en geluidsmateriaal, van professionele kwaliteit. Bovendien loopt er door de hele kwis weer een verrassende rode draad.

Spannender?

We spelen met z’n allen gelijktijdig in één ruimte met en tegen elkaar. Er is per vraag een zekere maar beperkte denk- en overlegtijd, dus snelle (re)actie en beslissing is noodzakelijk. De goede antwoorden, de tussenstand en de einduitslag zullen onmiddellijk na iedere ronde bekend worden gemaakt. Daarmee is iedereen voortdurend op de hoogte van het verloop van de ‘strijd’ om het slimste team van Langenboom. In iedere ronde is één bepaalde categorie aan de orde. 5 spelers van ieder team spelen dan gelijktijdig tegen de andere teams. In de volgende ronde een andere categorie waarin weer 5 spelers van ieder team (evt. andere ‘deskundigen’) tegen 5 spelers van ieder ander team spelen.

Gezelliger?

Er blijft gespeeld worden in de eigen vrienden-, familie-, buurt-, of verenigingsteams, tegelijk met de andere teams met z’n allen in een grote gezellige speelruimte. En direct na de uitslag en prijsuitreiking is er volop gelegenheid voor ontlading en verbroedering in een echt Langenbooms feestje onder begeleiding van een professionele feestband.

Wanneer inschrijven? Nu!

www.wettegijt.nl