Misschien heeft u er al wel iets van gehoord. Niet ver van uw woonplaats, nabij de snelweg is er vorig jaar een unieke plek gerealiseerd voor natuur, recreatie, afscheid, herinnering en historie , met onder andere een kleinschalig crematorium.

Vanuit die gedachten past het thema, wat we op zondag 8 december we wereldwijd vieren: Lichtjesdag. En zo ook in deze regio.

Wij nodigen u graag uit om nader kennis te maken met de buitenplaats, vanaf 14.30 uur. Tevens verbinden we om 19.00 uur “licht”, met elkaar en zijn er diverse activiteiten, zoals:

“Ik zet mijn masker af” een presentatie georganiseerd door Gertie Mooren, kinderen en jongeren, over wat er allemaal speelt, wanneer kinderen (en hun gezin) een groot verlies meemaken.

“Wandelzin”; De natuur ontspant en oordeelt niet. Want als je loopt, dan kom je ook mentaal in beweging. De wandeling wordt verzorgd door 2 dames die o.a. wandelcoaches zijn in het dagelijks leven.

Daarnaast is er een fotowand; Achter elke foto schuilt een bijzonder verhaal, dat maakt die ene foto zo bijzonder. Neem deze foto mee en schrijf je verhaal thuis of bij de buitenplaats. Tevens komt onze herinneringsboom buiten te staan. Deel jouw mooiste momenten in deze boom.

Van 17.30 uur tot 18.30 uur kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet met een spectaculaire en verrassende licht/ledshow. Een show voor de hele familie!

Samen zorgen we er om 19.00 uur voor dat er, over de hele wereld, een hartverwarmend lint van lichtjes ontstaat.

Doorlopend is er glühwein en warme chocomelk, vuurkorven, marshmallows om te roosteren en live muziek.

De volledige tijden van de activiteiten, aanmelden en meer informatie vindt u op de website www.zevenhutten.nl.