Hoe kun je goed voor jezelf zorgen? Kathelijn van Dongen van Natuurlijk Bij Kaat komt in het Mamacafé in Mill vertellen hoe je op een makkelijke manier beter voor jezelf kunt gaan zorgen op het gebied van voeding, hormonen, leefstijl en mindset zodat jij vol energie het jaar afsluit en 2020 in gaat.

Moe, futloos, alle ballen hooghouden. Vriendin, moeder, dochter, partner, taxichauffeur, kok, wasvrouw, werknemer, zoveel ballen die je hoog moet houden en waar blijf je zelf? Wanneer is daar tijd voor? Op het moment dat jij tijd voor jezelf neemt en goed voor jezelf gaat zorgen zal je merken dat je de ballen die je nog hoog wilt houden, makkelijker hoog kan houden omdat jij in je energie staat. Jij lekker in je vel zit, daar geniet heel jouw omgeving van.

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffiedrinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker. Ook is Nellie Schonenberg Lactatiekundige altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Informatie

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Op onze Facebookpagina vind je elke maand informatie over het thema en de gast van die maand.