Op donderdag 21 november jl. organiseerde het Merletcollege een opleidingenmarkt voor zo’n 450 derde (en 4e) jaars leerlingen. Leerlingen van de vestigingen Mill en Grave kwamen naar de locatie op de Katwijkseweg in Cuijk.

Tijdens deze opleidingenavond werd er over 52 opleidingen voorlichting gegeven door voorlichters van diverse ROC uit de regio. Voor de 3e jaars leerlingen was dit een belangrijk oriëntatie moment in het oriëntatie proces met als doel het maken van de juiste keuze voor hun vervolgopleiding na het VMBO. Ook leerlingen uit klas 4 die nog geen idee hebben welke opleiding ze willen gaan volgen waren van harte welkom. In 3 rondes van een half uur werden ouders en leerlingen voorgelicht over de verschillende opleidingen. Voor de eerste keer werd deze avond op het Merletcollege in Cuijk georganiseerd en men kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Het Merletcollege een opleidingenmarkt voor zo’n 450 derde (en 4e) jaars leerlingen. Leerlingen van de vestigingen Mill en Grave kwamen naar de locatie op de Katwijkseweg in Cuijk. Tijdens deze opleidingenavond werd er over 52 opleidingen voorlichting gegeven door voorlichters van diverse ROC uit de regio. Voor de 3e jaars leerlingen was dit een belangrijk oriëntatie moment in het oriëntatie proces met als doel het maken van de juiste keuze voor hun vervolgopleiding na het VMBO. Ook leerlingen uit klas 4 die nog geen idee hebben welke opleiding ze willen gaan volgen waren van harte welkom. In 3 rondes van een half uur werden ouders en leerlingen voorgelicht over de verschillende opleidingen.Voor de eerste keer werd deze avond op het Merletcollege in Cuijk georganiseerd en we kijken terug om een zeer geslaagde avond.