Na maandenlang repeteren zijn de leden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord er klaar voor. Op zaterdagavond 7 december gaat het avondvullend stuk ´Plastic leugens´ in première.

Uw kans om een kijkje te nemen in een huishouden waar niets is wat het lijkt. Onverwacht bezoek zorgt ervoor dat u van de ene verbazing in de andere valt. Een rasechte klucht, dus lachen gegarandeerd.

Onze sterrencast bestaat uit Tom van Berlicum, Mark Selten, Anne Gerritsma, Betsie Hermens, Els Selten, Gonny Selten, Monique Schel en Piet Selten. Dit alles onder regie van onze nieuwe regisseuse Jet Lenkens.

Het belooft opnieuw een mooie toneelavond te worden die u niet mag missen. Kom daarom op zaterdag 7, vrijdag 13 of zaterdag 14 december a.s. om 20.00 uur naar gemeenschapshuis ´De Wilg´ in Wilbertoord. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 10,00 inclusief consumptie in de pauze. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.