Foto: Cockie Kremers

Woensdagavond 27 november organiseerde het Ondernemers Collectief Mill weer Herfstgasten. In een door Puro Styling (Ans Verwegen) sfeervol aangeklede setting in café Libre, sprak Corné Kremers met een aantal ondernemers. Elke keer is het interessant, informatief maar ook verbazend om te horen wat lokale ondernemers zoal doen.

Gasten

Zo sprak Corné met Anita en Rowan van Gemert van Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei, Cindy Willems van Birth Day Geboortefotografie en Edwin Thoonen en Marco Hendriks van TOP-Beveiliging. Rieany Janssen en Jan Hendriks waren ook te gast. Zij vertelden over hun theaterconcert waarmee zij op 15 december samen met Ernst Jansz in Myllesweerd staan. Daarnaast ging het gesprek over al hun andere muzikale activiteiten die zij als ondernemers zoal verzorgen.

Medewerking

De muzikale omlijsting was in handen van Double Dutch, bestaande uit Frans Duijnstee en Peter van de Weem, licht en geluid verzorgde Max van Diepenbeek namens Jack Roijendijk, Nellie en Pieter Smits deden namens De Neije Krant en de L.O.M. het camerawerk en José van Oijen zorgde voor ondersteuning. Met dank aan café Libre voor de gastvrijheid en verzorging van de horeca.

TV

Herfstgasten zal in delen uitgezonden worden via de Lokale Omroep Mill, Omroep Land van Cuijk en is ook te zien in de rubriek Video op inmill.nl.