Nog één zondag kunt u in een warme kerstsfeer komen genieten van onze Kerstshow. Elk jaar opnieuw is de Christmas Fairytail een groot succes met allemaal tevreden mensen. Gewoon gezellig wat ideeën opdoen en kijken of er een leuk cadeautje voor jezelf of voor je familie en vrienden bij zit.

Je kunt dan onder het genot van een warme chocolademelk of een lekkere gluhwein even andere mensen ontmoeten en in kerststemming komen. Er zijn nog voldoende creaties op voorraad omdat er steeds bijgemaakt is. Dus nog keus genoeg. En elke creatie is uniek! Er is gewerkt met natuurlijke materialen en mooie kerstdecoraties.

Bij ons krijgen ook veel overbodig geworden spullen weer een nieuw leven wat prima past in deze tijd van verduurzaming. Bijna alle creaties zijn voorzien van sfeervolle verlichting en kunnen gemakkelijk enkele jaren mee. De opbrengst is deels bestemd voor nieuwe materialen en een goed doel wat mooi bij de kerstgedachte past.

We hopen u nog te zien op zondag 15 december tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Pastoor Jacobsstraat 59 Sint Hubert (ingang achterom aan de Voordijk) De entree is gratis. Helaas is de ruimte niet geschikt voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn. Daarvoor onze excuses!

Na 15 december kunt u nog op afspraak terecht tot aan de Kerst. Tel: 0612065553.

Groeten Rianne van den Boogaard, Jane van den Boogaard en Dorette Schuurmans