Op dinsdag 17 december hebben ruim 220 leden van de KBO Mill genoten van een sfeervolle Kerstviering.

Voor het eerst werd deze viering gehouden in Myllesweerd, die door de mooi versierde buitengevel een warme uitstraling had.
De middag werd geopend door Toneelvereniging Vier in Een. Zij brachten het stuk: Een oma voor opa!
De zoon en kleindochter van Janus Jansen hebben een oproep geplaats in de plaatselijke krant: Een oma voor opa gevraagd! Hierin vragen ze oudere alleenstaande dames contact met hen op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Zij gunnen Janus een gezellige oude dag.
Maar... het loopt allemaal anders dan ze zich hebben voorgesteld.
Het was verrassend en er werd volop gelachen.
Pastoor v.d. Meijden gunde ons een blik in de gedachtenwereld van de drie wijzen: Kaspar, Baltasar en Melchior. Hij werd tijdens zijn verhaal begeleid door een citer bespeeld door Corry Somers.
Daarna was er tijd voor een optreden van Voicemill. Zij brachten verschillende liederen ten gehore, waaronder ook enkele kerstliedjes. Het was een geweldig optreden met een bijna voltallig koor (en dat op een gewone dinsdagmiddag).
Klasse!
De middag werd afgesloten met een heerlijke maaltijd.
Zeer tevreden en vol lof keerden de leden huiswaarts.
Door een bijdrage van “Voor de Ouderen” is het gelukt om de eigen bijdrage van onze leden voor deze Kerstviering zo laag mogelijk te houden. Heel veel dank hiervoor!

Het bestuur van KBO Mill dankt iedereen die bijgedragen heeft aan deze viering. Een speciaal woord van dank aan de medewerkers van Myllesweerd, het was een geslaagde uitdaging!

KBO Mill wenst u allemaal hele fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020!