Yogalessen voor jong en oud, man en vrouw, dat is wat yoga centrum Yogabindu in Langenboom te bieden heeft. Yoga voor alle leeftijden, met verdieping, met meditatie en speciale lessen voor zwangeren, mannen en kinderen (mogelijkheid voor tieneryoga).

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een meditatieavond waarop iedereen welkom is al of niet bekend bij Yogabindu of met yoga ervaring. Yogabindu vind je aan de Hogeweg 1 in Langenboom.

Ons hoofd leeg maken is een wens van vele mensen. Het doen van yoga oefeningen op de adem helpt je hierbij, er ontstaat dan verstilling. Je adem vertraagt, je wordt rustiger en boven in je hoofd wordt het stiller. Zo kan je de rust en stilte in je zelf ontdekken. Door de wekelijkse lessen ontdek je gaandeweg dat je wat je leert "op de mat" ook toe te passen is in je dagelijkse leven. Op een dag windt je je niet meer zo op wanneer je in een rij staat te wachten. Echt!

De Yoga bij Yogabindu is een stap-voor-stap-benadering die de hele persoon betreft, dus niet alleen het lichaam. Het is een volledig en veelomvattend yogasysteem waarmee je je gezondheid en welzijn in eigen handen hebt. Het wordt ook wel de yoga van Hoofd, Hart en Handen genoemd. De beoefening bestaat uit asana’s (oefeningen) en pranayama’s (ademoefeningen) - en Yoga Nidra (yoga eindontspanning), soms aangevuld met diverse meditatie oefeningen. In de lessen wordt niets overgeslagen of buitengesloten, geen enkel aspect van ons mens-zijn. Dit betekent dat iedere leerling, beginner of ervaren, de kans krijgt om te groeien naar wie hij of zij werkelijk is. Dat betekent dat iedereen kan instromen op ieder moment.

Wil je een keer komen ervaren? Welkom.

Voor info bel 0486 475591, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website www.yogabindu.nl.