Ieder zijn eigen verhaal – Evelyne Haneuse wéét wat je bedoelt als je zo-zo moe bent, het daardoor niet meer helder kunt zien, het gras bij de buren steeds groener lijkt te worden, er schaamte is over hoe je het als ouder doet en graag een oplossing wilt in de vorm van een slaapwonderpil. Balen dat een wonderpil niet bestaat maar het mooie nieuws is dat hierdoor Zilver Zachte Zorg is ontstaan.

Evelyne Haneuse: Door mijn opleiding tot slaapconsulent & onrustdeskundige ben ik een ervaringsdeskundige mét expert energy. Daarmee ondersteun ik graag ouders om op een sensitieve en responsieve wijze hun kindje beter te leren slapen. Slapen is namelijk een werkwoord, slapen mag je op jonge leeftijd leren opdat je hier voor de rest van je leven profijt van hebt. Dit pakken we aan zonder onnodige tranen, stap voor stap, met wat snufjes (slaap)techniek en feitelijkheden. En dát maakt het grote verschil.

Of je nu graag samen slaapt met je kindje, of liever alleen, of je kindje nu met een speen of op een voeding in slaap valt: je bent welkom! Ik praat graag met jullie over hoe slaap werkt, wat je kunt verwachten en wat het eerlijke verhaal is. Evelyne Haneuse komt bij het mamacafe op 8 januari in de bibliotheek in Mill.

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffiedrinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker. Ook is Nellie Schonenberg Lactatiekundige altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Informatie

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.