Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill start 2020 met diverse muzikale avonden. Als eerste is dat een Nieuwjaarsparty op zaterdag 11 januari.

Dan hoort en ziet u er vanaf 21.00 uur coverband Recall. Toegang is gratis, deuren open vanaf 20.30 uur en tussen 21.00 uur en 22.00 uur is er voor alle bezoekers een gratis drankje en hapje.

Recall

Recall coverband is opgericht in 2015 door Theo Josemanders uit Langenboom. Na enkele wisselingen staat er anno 2019 een band op het podium die een breed repertoire heeft wat covers betreft en regelmatig in de regio te beluisteren is. Zij spelen niet alleen nummers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, maar ook Nederpop staat op hun playlist. Zo hoort u tijdens een optreden nummers als Ik kan het niet alleen, Stil in mij, Iedereen is van de wereld, Belle Hélène en Ik wil jou alleen. Verder speelt de band rocknummers van o.a. Beth Hart, Tina Turner, AC/DC en Steppenwolf.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in Grandcafé ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.