Sfeer proeven, dat is het voornaamste doel van het Open Huis van het Elzendaalcollege. Leerlingen van groep 7 en 8 zijn samen met hun ouder(s)/verzorger(s), broertje(s)/zusje(s) en andere belangstellenden van harte welkom op woensdag 29 januari in Gennep en woensdag 5 februari in Boxmeer.

Leerlingen krijgen tijdens het Open Huis niet alleen uitleg over de verschillende vakken, maar mogen ook zelf proefjes doen, muziek maken, tekenen, sporten en nog veel meer. Bovendien ontmoeten zij huidige leerlingen van de school en maken zij uiteraard kennis met de docenten. Elzendaalcollege Gennep houdt op woensdag 29 januari van 16:30 tot 20:30 uur Open Huis (Stiemensweg 40, Gennep).

Het Open Huis van Elzendaalcollege Boxmeer vindt plaats op woensdag 5 februari van 15:30 tot 20:30 uur. De route door de school start in het gebouw voor de onderbouwleerlingen (Stationsweg 38, Boxmeer).

Proeflessen

De komende weken biedt het Elzendaalcollege diverse proeflessen aan. Meer informatie hierover is te vinden op www.elzendaalcollege.nl.