Afgelopen zaterdag (18 januari) stond bij muziekvereniging Amicitia in Langenboom in het teken van het nieuwjaarsconcert, dit jaar met thema ‘Music was my first love’. Het orkest van Amicitia voegde samen met de orkesten uit Dreumel en Alphen.

Om 20.00 uur opende het grote orkest het programma met het nummer Music van John Miles. Het begin van een mooie avond. Nummers van Abba, Tom Jones, Queen, een mars medley en een medley van de musical Joseph and the Amazing technicolor dreamcoat kwamen voorbij. Tussendoor lieten slagwerkgroep Dynamic in samenwerking met De Beats van zich horen. Zij speelden nummers als Get Lucky, Funky Groove, Dromen zijn bedrog, Frevo en Rock around the clock. Het programma sloten we gezamenlijk af met het feest nummer Leef van André Hazes. Aan entertainment tijdens de nummers was er geen gebrek. Zo werden er diverse solo’s gespeeld en tijdens ‘Just a closer walk with thee’ kwam ons dixieland orkest mee spelen.

Tijdens de pauze werden Paula van der Heijden en Kees van Sambeek in het zonnetje gezet. Paula vanwege haar maar liefst 50-jarig lidmaatschap bij Amicitia. Kees nam afscheid als trouwe vaandeldrager tijdens buitenoptredens. Kortom een zeer geslaagde muzikale avond!