Foto: Cor v.d. Weem

Op dinsdagmiddag 21 januari hebben we deze jaarlijkse middag georganiseerd. Er was weer een grote belangstelling, waaronder ook diversen nieuwe leden, overgekomen van Sint Hubert. Dat doet ons goed dat zij meteen aansluiten bij onze activiteit.

Om 13 uur heette onze voorzitster Anneke Punt allen welkom en wenste ieder een prettige middag en een smakelijk eten. Daarna werd de heerlijke boerengroentesoep uitgeserveerd. Even later kon men zich tegoed doen aan de stamppotten, boerenkool, wortelstamp en zuurkool. Daarbij ook de heerlijke worst – spek- jus en ook mosterd en roggebrood. Dat ging erin als koek zeggen ze wel eens en dat was ook zo. Er was ruim voldoende zodat een tweede ronde ook mogelijk was voor de liefhebbers.

Daarna was er een optreden van Leo Josemanders, die ons vermaakte met gezellige muziek. Er werd onder het genot van een bakje koffie en een ander drankje meegezongen en arm in arm mee gedeinsd.

Tijdens een korte pauze gaf de Voorzitster nog wat informatie over de komende activiteiten. Zoals de 11-plussers middag op 30 januari in Myllesweerd die stichting Carnaval organiseert op verzoek van KBO iets te doen, omdat de sfeer van Weleer die eerder altijd was erg wordt gemist. Op dinsdag 11 februari in plaats van een thema, een gezellige middag in zaal Royal wat we noemen Kunst of aardige Kitsch. Dan nog de jaarvergadering in zaal Royal op dinsdag 10 maart.

Nadat ieder had genoten van de mooie muziek en de heerlijke kost, dankzij Ineke en Broer, keerden zij huiswaarts.