Traditiegetrouw organiseert KBO Mill tweemaal per jaar een themabijeenkomst, waarin voorlichting gegeven wordt over een bepaald actueel onderwerp.

In de wandelgangen hebben wij echter vernomen, dat menigeen van onze leden liever een gezellige middag heeft, dan opnieuw een voorlichting.

Hoewel wij “voorlichting” aan onze senioren erg belangrijk vinden, hebben wij toch gedacht dit jaar één van de twee themabijeenkomsten om te zetten naar een gezellige middag!

Vandaar dat de KBO-Mill u van harte uitnodigt voor een gezellige middag met:

Kunst en aardige kitsch op dinsdag 11 februari 2020 van 14.00 uur tot 16.30 uur in zaal Royal, Kerkstraat 35/37 in Mill. (De zaal gaat om 13.30 uur open!)

Heeft u nog voorwerpen of een dierbaar object in huis, waar u iets meer over wilt weten? Is het kunst of is het kitsch? En wat is het waard? Neem het mee!!

Cees en Anneke Prinsen, die ervaring hebben met taxatie, zullen deze middag verzorgen, zodat er een geanimeerde discussie en sfeer kan ontstaan.

De kosten zijn € 3,00 per persoon.

De eigen bijdrage zal automatisch geïncasseerd worden.

Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen € 5,00 per persoon.

Inschrijven kan bij Marietje v.d. Elzen, Leeuwerikstraat 9, tel. 451876 of bij Cor van de Weem, Molenstraat 14, tel. 452916. Of per mail naar het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..