Zoals bekend, is D'n Inloop (in gemeenschapshuis De Wis) in Langenboom elke donderdagmiddag open, met mogelijkheid voor een praatje, een spelletje, kortom gezellig samenzijn.

Ook is er elke donderdag van 13.30u tot 14.30u de mogelijkheid om hulp te vragen bij problemen met je computer, laptop, tablet, mobiel etc. Die vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld:

Van wie is (hoe heet) dat liedje ook al weer?

We worden gelukkig steeds ouder, maar het wordt ook steeds moeilijker om dingen te onthouden.
Je hoort bijvoorbeeld een mooi lied op de radio en denkt: van wie is (hoe heet) dat lied ook alweer?
Op ons mobieltje kunnen we prachtige apps installeren die dat probleem in een oogwenk voor je oplossen. Bijvoorbeeld met de app SHAZAM. Dit een muziekherkennings-app, die door meer dan 100 miljoen mensen wordt gebruikt om muziek te herkennen. Ga hiervoor naar Playstore (of voor de Iphone naar App Store), zoek naar Shazam, en kies voor Installeren. Open de app, als je een muziekstuk wilt herkennen, druk op de “S” en binnen enkele seconden kun je aflezen welk lied het is.
Er zijn natuurlijk meer van dergelijke apps, bijvoorbeeld Beatfind. Ook SoundHound is een muziekherkennings-app, die het liedje probeert te vinden, óók als je het alleen maar neuriet of zingt.

Nog vragen?

De computerhulpgroep is elke donderdagmiddag van 13:30 tot 14:30 aanwezig.
Neem het apparaat mee, (met eventueel de oplader).
Onder het genot van een kop koffie of thee, zullen we proberen je problemen op te lossen, vragen te beantwoorden, te begeleiden waar mogelijk, of advies te geven.
Behalve de gratis adviezen en hulp, is het ook elke donderdagmiddag heel gezellig!