Op 13 april van 11.00 uur tot 16.00 uur organiseren we bij Buitenplaats Zevenhutten de expositie “Weet je nog”.

Er is heel veel veranderd in de afgelopen honderd jaar, thuis, op het werk, op school, in winkels. Neem een duik in je eigen verleden en dat van je (groot)ouders en verbaas je over de vele ontwikkelingen.

Wat is er te zien? Veel herkenbare spullen uit vervlogen tijden roepen herinneringen op en veel verhalen borrelen naar boven. Denk jij ook wel eens met weemoed aan het speelgoed van toen, hoe we woonden, in wat voor een auto’s reden we, wat keken we op de televisie en wat luisterden we op de radio.

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij nog speelgoed, gereedschappen voor de tuin, televisies, walkman, cassetterecorders, huishoudelijke apparaten, spellen, lp’s of woonaccessoires van die vervlogen tijden? Of ben je lid van een club van auto’s of brommers van toen?

Stuur wat je ons kunt bieden en wil presenteren bij onze expositie “Weet je nog” per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor meer informatie tel. 0485-521111. Graag vóór 18 maart. Contactpersoon Bianca Schrijen.

Tevens zijn wij op zoek naar het mooiste streektaalwoord of het kookrecept van vroegere tijden. Ook dat mag u ook mailen naar hetzelfde mailadres, dit kan tot 31 maart.