Ouderen onder ons kunnen zich het huisslachten nog wel herinneren. Daarom leek het de Huiskamer interessant om eens hiernaar terug te kijken en een middag hieraan te besteden.

Er wordt een film getoond die over huisslachting gaat. We hebben Leo Willems, oud-slager uit Mill, uitgenodigd die hier veel vanaf weet. Hij zal hier beslist mooi over vertellen en kan vragen van de bezoekers beantwoorden. Om de herinnering van vroeger weer naar boven te halen kan er tijdens de pauze geproefd worden van de delen van het varken, b.v. balkenbrei, bloedworst, hoofdkaas.

Deze middag wordt gehouden op vrijdag 28 februari om 13.30 uur. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur en men hoeft zich niet op te geven. Dit is natuurlijk weer in de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. Zo wil de Huiskamer een open inloop stimuleren voor ouderen en wijkbewoners, mensen die graag even eruit gaan om een praatje te maken of een spelletje doen. Zoals gewoonlijk vragen wij voor koffie en thee €1,00. Wij hopen op een mooie opkomst bij dit thema uit vervlogen tijden.