Zoals eind januari al aangekondigd, krijgt Koningsdag 2020 in Mill een nieuwe, gezellige, grootse en vooral voor jong en oud(er) gratis toegankelijke invulling.

En het beperkt zich niet alleen tot Koningsdag maandag 27 april, want in het kader van “alles staat er toch” maakt de organisatie er ook op zondag 26 april alvast een feestje van. Dit alles in het Aldendrielpark in Mill wat op 26 en 27 april 2020 helemaal oranje zal kleuren. Reserveer deze data in je agenda.

Organisatie

De Oranjefeesten 2020 in het Aldendrielpark in Mill is een initiatief en organisatie van Stichting Kinderfeesten Mill en Stichting Carnaval Mill. Zij slaan de handen ineen, bundelen de krachten, ideeën, kennis en ervaring om er voor een brede groep belangstellenden een supermooi Oranjefeest van te maken. Een achterliggende gedachte is ook om hun clubkas te spekken, zodat zij nieuwe en huidige activiteiten kunnen blijven organiseren.

Programma

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Maar duidelijk is dat op Koningsdag in de ochtend alle traditionele zaken op het programma staan zoals toespraak van de burgemeester, jeugdlintjes en aansluitend leuke spelletjes voor de jeugd. Dit alles gaat in de middag over in een muzikaal programma met o.a. DJ Alex en the Tawny Brothers met o.a. Tijn van Dijk. Op zondagmiddag is er ook live muziek met Factor3 maar staat ook speciaal bier centraal. Dat door de medewerking van de brouwers van de Blauwe Knoop. Uiteraard is er dan ook vermaak voor jong en oud.

Meer

Meer weten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina van de Oranjefeesten in Mill en zie ook regelmatig www.oranjefeestenmill.nl.