Dit evenement is afgelast. Op vrijdag 13 maart zijn we weer terug met Back on Track in JC de Wissel in Mill. Deze keer met drie bands die garant staan voor een ruige, heavy maar vooral muzikale avond.

We beginnen de avond met FREEB uit Wilbertoord. Deze band voorheen bekend als Free Beer heeft het jongste talent uit de regio. Na een aantal jaren covers uit de metal, rock en punk wereld te hebben gespeeld is hun eerste singel Fish nu te beluisteren. Deze band moet je gezien hebben dus kom op tijd!

Het uit Boxmeer en omgeving afkomstige Sleeper bestaat uit leden die voorheen speelden in bands als The Motion en Said and Done. Hun eerste EP getiteld Sutures heeft raakvlakken met emo-core en garagerock.

De avond sluiten we af met SPOONFED. Deze uit Limburg afkomstige band met leden van Blind Sight, 37 Stabwoundz en Trespass zijn de nieuwe belofte uit Limburg. Met hun debuut singels Animal en The Ride was de band al landelijk te horen op de radio. Met een sound geïnspireerd door bands als Danko Jones, Royal Republic, KISS, Motörhead en Foo Fighters laat SPOONFED horen wat ze waard zijn.

Entree € 3,50
Deuren open 20.00
FREEB 21.00
Sleeper 22.15
SPOONFED 23.30

JC de Wissel Spoorstraat Mill