The Tawny Brothers

Koningsdag 2020 in Mill krijgt een nieuwe, gezellige, grootse en vooral voor jong en oud gratis toegankelijke invulling.

En het beperkt zich niet alleen tot Koningsdag maandag 27 april, want in het kader van “alles staat er toch” maakt de organisatie er ook op zondag 26 april een feestje van. Dit alles in het Aldendrielpark in Mill wat op 26 en 27 april 2020 helemaal oranje zal kleuren!

Organisatie

De Oranjefeesten 2020 in het Aldendrielpark in Mill is een initiatief en organisatie van Stichting Kinderfeesten Mill en Stichting Carnaval Mill. Zij slaan de handen ineen om er voor een brede groep belangstellenden een supermooi Oranjefeest van te maken.

Zondag 26 april 2020

Het begint allemaal op zondag 26 april. Om 15.00 uur start DJ Maarten de Groot. Hij zal zorgen voor de passende muziek en brengt de juiste sfeer in het park voor het live optreden van Factor3. Deze band brengt 2 keer een set van 60 minuten. Factor3 is feest, Fantastisch repertoire & op een niveau wat fijn is voor de oortjes! Factor3 speelt overal het dak eraf. De lekkerste nummers van toen en nu: alles komt voorbij, al-dan-niet gemixt en gespeeld met een eigen draai.

Horeca

Brouwerij de Blauwe Knoop komt met een aantal speciaal bieren naar het Aldendrielpark. Maar ook is er uiteraard volop andere drank verkrijgbaar en via de snackwagen in het Aldendrielpark is ook de inwendige mens goed te verzorgen. Dit alles gaat door tot een eindje in de avond. Bij goed weer is ook het Oranjeterras geopend en bij minder mooi weer kan iedereen terecht in de ruime en sfeervol ingerichte verwarmde tent.

Koningsdag, maandag 27 april 2020

Koningsdag, maandag 27 april start om 10.00 uur. Dit met een kleedjesmarkt, kinderen kunnen er verkopen wat ze willen. Ook zijn er diverse spelletjes, springkussens en meer. Rond 11.00 uur zal Burgemeester Walraven Koningsdag officieel openen, is er de uitreiking van jeugdlintjes en uiteraard ons Volkslied wat Muziekvereniging St. Willibrord live zal spelen. Aansluitend zijn er diverse demo’s van verschillende sportclubs.

Muziek

Na alle kinderactiviteiten en de mogelijkheid om te lunchen in het Aldendrielpark, gaat het programma die middag tot een eindje in de avond op het Oranjeterras of bij minder mooi weer in de verwarmde tent door met muziek. Dit met o.a. DJ Alex en the Tawny Brothers met o.a. Millenaar van het jaar 2019 Tijn van Dijk. Deze avond zal ook de Land van Cuijk ballon op gaan stijgen vanuit het Oranje gekleurde Aldendrielpark.

Sponsoren

Stichting Kinderfeesten Mill en SCM ’t Gèrmelaand willen proberen om via de Oranjefeesten 2020 ook de eigen kas wat aan te vullen. Dat om de eigen en nieuwe activiteiten te kunnen blijven organiseren. Om dit alles mogelijk te maken roepen zij ondernemers en organisaties op de Oranjefeesten financieel te ondersteunen. Er zijn 2 verschillende sponsorpakketten samengesteld. Belangstelling? Informeer dan naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer

Het programma van de Oranjefeesten 2020 in Mill is nog steeds in ontwikkeling. Like de Facebookpagina en zie regelmatig www.oranjefeestenmill.nl voor meer informatie.