Foto: Cockie Kremers

Op 1 januari namen Simone en Sander v.d. Wijst uit Mill het bedrijfspand van de Smaakmakers aan de Houtzagerijstraat 25 in Mill over.

Om iedereen kennis te laten maken met Sansi Party en hun nieuwe bedrijfspand, stond er voor zondag 5 april een open dag op het programma. Deze wordt i.v.m. de maatregelen rond het Coronavirus verplaatst naar een later moment dit jaar.

Simone en Sander v.d. Wijst runnen sinds vijf jaar Sansi Party. Sander: “Naast catering doen we ook veel in de verhuur van partymateriaal, meubels en allerlei andere accessoires wat hoort bij het organiseren, inrichten en aankleden van feestruimtes. We gebruikten nu vaak een keuken in Zeeland om catering voor te bereiden, maar die ruimte was eigenlijk te klein. Ook misten we een eigen ruimte om klanten te ontvangen, dat kan nu allemaal aan de Houtzagerijstraat.”

De bovenverdieping van het pand hebben Simone en Sander ingericht als een showroom. “We hebben diverse soorten meubilair waarmee we op locatie een feestruimte in kunnen richten. Dat kunnen we nu hier laten zien en ook is ons kantoor hier gevestigd,” vertelt Simone. Sander: “We hebben hier de beschikking over een professioneel ruim opgezette keuken met alle faciliteiten die nodig zijn. Hier kunnen we echt doorgroeien.”

Meer weten over Sansi Party & Events in Mill?

Bel 06-23917674, like de Facebookpagina en zie ook www.sansiparty.nl.