Afgelopen zaterdagavond was de eerste editie van de Broers 4 You pubquiz. In samenwerking met Innovation4you VR organiseerde Café Broers een nieuwe online, live pubquiz!

Jong en oud deed mee en in totaal waren er maar liefst 153 deelnemende teams/gezinnen!

‘Een enorm succes en vele mooie reacties hebben we ontvangen!’

Aanstaande zaterdagavond 4 april is de tweede editie waar men weer massaal aan mee kan doen!

Inschrijven kan al door voor je team/gezin een ticket te kopen via deze link.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon, wat zal gaan fungeren als je antwoordkastje en vervolgens een televisie, laptop, tablet of telefoon, waarvandaan je gezellig met zijn alle de livestream met alle vragen én leuke presentatie live vanuit Café Broers kunt volgen!

We bieden groepen twee ticket opties aan:

  • Losse deelname aan de quiz
  • Deelname + BroersBag

De BroersBag word met liefde thuisbezorgd. Hierin vind je een aantal heerlijke speciaal biertjes, flesjes wijn en lekkere borrelhapjes!

Deelnemende teams krijgen een half uur voor de start van de quiz een link via de mail, met daarin de code om deel te nemen aan de quiz en de link naar de livestream. Super makkelijk en wijst zichzelf!

We zetten dit wekelijks door zolang de ‘Corona tijd’ op dit moment is, daarom hebben we ook deze week als weekprijs: Gratis deelname aan de volgende quiz + BroersBag én hebben we daarbij wellicht nog een leuke prijs!
Na een tijdje maken we een complete eindstand op van ieder team wat wekelijks meespeelt en kun je grote prijzen winnen!

Doe allemaal gezellig mee met je familie vanuit je eigen huiskamer, schrijf je in, zet je op aanwezig in het Facebook ‘Broers 4 You - Pubquiz2’ event en tot zaterdag!

Link naar het Facebook event: https://www.facebook.com/events/626700348179874/