Dit jaar bestaat wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill precies 25 jaar. Via onder andere De Neije Krant heeft u daar de laatste maanden al veel over kunnen lezen.

Het jubileum zou op 8 en 9 mei uitgebreid gevierd worden met tal van activiteiten en festiviteiten. Maar zoals alle activiteiten tot 1 juni, is ook dit jubileumfeest door de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus geannuleerd.

De jubileumcommissie (foto) had tal van zaken georganiseerd. Ook de Kunstroute van Ontdek Mill zou op 5 mei bij de Wester geopend worden. Maar dit zal in mei 2021 alsnog daar gaan gebeuren, het thema van de Kunstroute was en blijft Vrijheid Blijheid, waarschijnlijk na deze Coronatijd weer opnieuw enorm actueel.

Een van de activiteiten was ook een kleurwedstrijd. Maar deze kan wel gewoon doorgaan! Kleurplaten zijn af te halen bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. Lever deze zo mooi mogelijk ingekleurd in voor 1 mei in. Dit kan in de brievenbus van de Wester.

Over enkele weken gaat de jubileumcommissie opnieuw bekijken hoe en wanneer alsnog stilgestaan kan worden bij het 25-jarig bestaan van de Wester. Hierover hoort en leest u later meer.

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van de Wester wensen iedereen sterkte en veel gezondheid toe in deze bijzondere tijd.

www.dewestermill.nl