Om 10:00 uur speelde Andrea het Wilhelmus vanuit de kerktoren. Het was prachtig om te horen. De rillingen liepen over je rug en je kreeg er kippenvel van.

Er was muziek op straat. Sophie, Astrid en Emiel maakte een muzikale ronde door ons dorp. Mooie muziek en zang. Men begon in de Tamboerstraat en maakte een uitstapje naar “De Ladder” in Mill.

Ondertussen gingen enkele vrijwilligers 50 tompouces bezorgen bij inwoners van Sint Hubert.Hiermee hebben we geprobeerd om toch nog een beetje kleur aan koningsdag te geven.

Volop belangstelling voor muziek op straat op Bevrijdingsdag

Het was weer gepast druk op diverse straten in Sint Hubert. De inmiddels bekende aanhangwagen met muzikanten trok volop belangstelling. Bewoners aan de Wethouder Lemmenstraat, Jachthoornstraat, Klaroenstraat-plein en Ganzenroer genoten van de muziek. Dit maal met Erik Verstraten en Marcel Peters. Zij zorgde met zang en gitaar weer voor een gezellige ochtend.

Boekenkast in de kerk goed bezocht

Sinds een aantal weken staat de boekenkast van de ZorgSchakel in het voorportaal van de kerk in Sint Hubert. Een prachtige ruimte prima geschikt om een boek of legpuzzel te komen halen. Er zijn diverse legpuzzels beschikbaar waar goed gebruik van wordt gemaakt. Let natuurlijk wel even op zodat je niet met meerdere personen binnen bent. Wacht rustig buiten even op je beurt. De kerk is open van 10:00 tot 16:00 uur. Veel lees en puzzel plezier.