Het was een tijdje al de vraag of de jaarlijkse rolstoelwandeling doorgang kon hebben. De SWOM heeft na bestuurlijk overleg helaas moeten besluiten dat de rolstoelwandeling in 2020 niet door kan gaan.

Afstand houden is moeilijk te hanteren bij een rolstoelwandeling zoals u zult begrijpen. De norm is 1,5 meter afstand houden en voor de vrijwilligers die de rolstoel duwen is deze afstand misschien enigszins wel haalbaar tijdens het duwen. Maar zij helpen ook bij het aan- en uittrekken van bv een jas tijdens een pauze, het helpen bij het aanreiken van bv. koffie of thee of het helpen tijdens een toiletgang en dan is 1,5 meter niet haalbaar. Bij de rolstoelwandeling gaat het om kwetsbare mensen waar de organisatie zorgvuldig mee om wil gaan en dat geldt ook voor alle vrijwilligers.

Maar we kunnen gelukkig nu al een nieuwe datum voor 2021 bekendmaken. De rolstoelwandeling zal volgend jaar op donderdag 3 juni 2021 plaatsvinden. Zodat u dit wel alvast kunt noteren in uw agenda en u erop verheugen!

Het geeft de organisatoren van de rolstoelwandeling en alle betrokkenen extra tijd voor de voorbereidingen, om net zoals voorgaande jaren voor alle deelnemers en vrijwilligers er iets moois van te maken.

Wilt ú misschien als vrijwilliger komen helpen of kent u iemand die zich hiervoor wil aan melden? De organisatie zal hier zeker blij mee zijn!

Leuke ideeën en tips mag u gewoon naar hen mailen of bellen, want dan kunnen zij al heel veel samen met u bespreken, regelen en voorpret hebben!

U kunt de coördinator van de werkgroep rolstoelwandeling, Guus Fonteijn bellen op 0622552427, of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De werkgroep van de rolstoelwandeling houdt u verder op de hoogte via de website www.50plusmill.nl. De organisatie van de werkgroep rolstoelwandeling hoopt u snel weer allemaal in het echt te zien, wensen u veel gezondheid en positiviteit toe!