In mei zou de musical Hocus Pocus te zien zijn geweest in o.a. Theater Myllesweerd in Mill. Helaas gooide ook hier het Coronavirus roet in het eten.

Maar er is ook goed nieuws. Want door het doorschuiven van deze musical, is er extra tijd om nog meer kinderen vanaf 5 jaar mee te laten spelen. Heb jij zin om te acteren, zingen en of dansen? Laat het dan nu weten!

Hocus Pocus

Het verhaal gaat over 3 domme heksen die eeuwig jong willen zijn en blijven. Daarvoor hebben ze wel kinderen nodig. Het wordt een muzikale voorstelling voor groot en klein.

Uitvoering

De voorstelling is nu uitgesteld tot november. Er is dus nog volop tijd om ook nieuwe acteurs en actrices mee te laten doen. In juni starten de musicallessen weer in Myllesweerd. Elke vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Wil je eens een les proberen? Geef je dan snel op en wie weet heb je zo een leuke rol te pakken! Wil je meer weten? Bel 06-51034019 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..