Tawny Brothers

Na maandenlang geen live muziek en veel afgelaste dorpsevenementen, mag men weer rustig aan een beetje meer entertainment bieden. Zo ook in het Aldendrielpark in Mill.

Daar heeft de gezamenlijke Millse horeca en Ontdek Mill het Zomerterras ingericht. Met de versoepelingen van de overheid en medewerking van de gemeente kunnen de initiatiefnemers een muzikaal programma aanbieden. De (deels) regionale muzikanten staan de trappelen, zij laten de repetitieruimtes achter zich, om weer van het publiek te kunnen genieten.

Dit is het (gratis toegankelijke) programma:

Op vrijdag 10 juli staan de Tawny Brothers op het zomerterras in Mill. Gewapend met southern rock, blues, Americana & country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium. Gedreven door Tawny Port en een berg plezier, maken ze sinds mensenheugenis muziek met elkaar.

Zaterdagavond 11 juli is DJ Dunne Boef er te gast. Hij draait de beste muziek voor een breed publiek en dat vanaf vinyl. Verzoekjes zijn uiteraard ook welkom!

Zondagmiddag 12 juli zijn de rockers van Eightball Boppers uit Mill, Ledeacker, Sint Anthonis en Rijkevoort er te horen en zien. Zij spelen semi-akoestisch tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Alle bekende rock-‘&-roll en Rockabilly nummers komen voorbij en uiteraard ook wat actuele nummers in een Eightball Boppers-jasje.

Zaterdag 18 juli komen Reel To Real naar het Zomerterras. Een stel rasechte muzikanten met hart voor akoestische Ierse volksmuziek. Zij nemen u mee naar een landschap van Ierse dansmuziek! Jigs, reels en hornpipes, maar ook gevoelige, melancholische ballades en niet te vergeten de alom bekende Ierse drinkliederen.

De dag daarna (zondag 19 juli) staan de mannen van Lijn99 op het zomerterras. Een originele mix van Country en Rock ’n Roll. Een Walhalla voor muziekliefhebbers.

Naast muziek is Ontdek Mill en de horeca druk bezig met kijken naar nog meer mogelijkheden voor (gepast) vermaak deze zomer!

Op vrijdag en zaterdag opent het terras om 19:00u. Op zondag om 14:00u.

Houd de website www.zomerterras-mill.nl in de gaten en de Facebookpagina voor eventuele wijzigingen.